Tramsingel 21-C3
4814AB Breda
BTW-nummer: NL0059243207

KVK: 75550504

©2019 door Loose Cups.

ONS VERHAAL

Wij van Loose Cups waren het beu om elke keer naar een speciaalzaak te moeten voor koffiebonen van betere kwaliteit dan die in de supermarkt.

 

Om dit op te lossen hebben wij een concept bedacht waarbij je elke maand weer wordt verrast door een koffieboon uit een ander land die zo vers gebrand is dat er bij wijze van spreken nog stoom af komt als ze bij je op de mat belanden.

Dit concept is bedacht om de stap naar speciale koffiebonen kleiner te maken, maar ook met oog voor de koffieboer en het milieu. Loose Cups zorgt er namelijk altijd voor dat de koffieboer een eerlijke prijs voor zijn bonen krijgt en de koffiebonen zijn veel minder schadelijk voor het milieu dan koffiecupjes, want er komt geen plastic bij kijken.

 

Om al deze redenen wil Loose Cups jou meenemen op een reis rond de wereld. Elke maand krijg je koffiebonen, uit het land waar de koffiebonen op dat moment rijp zijn, met de karakteristieke smaken van dat land gratis op de mat!

Wist je dat?

- De meeste koffiebonen in de supermarkt al meer dan een maand geleden gebrand zijn waardoor het grootste deel van de smaak van de koffiebonen al verloren is gegaan?